Αυξάνει τα αποθέματα χειμερινών φορτηγών ελαστικών Aeolus η Heuver TyrewholesaleΔεδομένου ότι οι περισσότερες εταιρίες σκέφτονται για την τοποθέτηση χειμερινών ελαστικών στα φορτηγά τους μαζικά όταν έχει μπει για τα καλά ο Οκτώβριος, οδηγώντας την αγορά σε ελλείψεις, ο αντιπρόσωπος της Aeolus για την Δυτική Ευρώπη, η Heuver Tyrewholesale, αποφάσισε να αυξήσει τα αποθέματά της.

Συγκεκριμένα, το κέντρο διάθεσης για Ολλανδία, Γερμανία και Γαλλία, αύξησε το απόθεμα στα Aeolus ASW80 (τιμόνι) και ADW80 (διαφορικό), ώστε να υπάρχει άμεση παράδοση για την αυξημένη ζήτηση.

Ο Bertus Heuver, διευθυντής της Heuver Tyrewholesale, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για την εταιρία να διατηρήσει σταθερή και επαρκής την διάθεση των χειμερινών ελαστικών Aeolus, όσο δύσκολη και αν είναι η πρόβλεψη για τη ζήτησή τους. Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου αυτού, όπως αναφέρει, διαθέτουν τα κέντρα διάθεσης σε κομβικά σημεία στην Δυτική Ευρώπη όπως στο Hardenberg (NL), Bayreuth (D) και Saint Quentin Fallavier (F), που επιτρέπουν στη διανομή σε Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Γαλλία.

Για όλα τα νέα των ελαστικών μείνετε συντονισμένοι στο ThesElastika.gr

πηγή: tyrepress.com

Εκπτωτικό κουπόνι

Κουπόνι Προσφοράς -10%
για όλους τους χρήστες του ThesElastika.gr για την αγορά καινούργιων ελαστικών σε όλο το δίκτυο συμβεβλημένων βουλκανιζατέρ. Η έκπτωση ισχύει για τα ελαστικά Michelin, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, Aeolus και Continental και ισχύει από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιριών.  Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκτύπωσε το κουπόνι σου!

©2014 Powered by Neoweb, a unit of Inventics Corporation