Εξωπραγματικό το κόστος συντήρησης μιας Bugatti VeyronΓια να αποκτήσετε το ταχύτερο επιβατικό αυτοκίνητο στον κόσμο θα χριεαστείτε κάτι παραπάνω από 1,3 εκατομμύρια δολάρια. Έχετε αναρωτηθεί όμως, πόσα ακόμα θα χρειαστείτε για νο συντηρήσετε; Τα έξοδα φαντάζουν εξωπραγματικά αν τα αναλύσουμε.

Ετήσιο Service: Σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπογράφει ένας κάτοχος μιας Bugatti Veyron με την κατασκευάστρια εταιρία, είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται μια φορά το χρόνο το service το οποίο κοστίζει κάτι λιγότερο από 20.000 δολάρια!

Ασφάλιση: Για ένα πακέτο που θα καλύπτει όλα τα συμβάντα, απαιτούνται περίπου 2.500 δολάρια... το μήνα...

Ελαστικά: Η Veyron είναι εξοπλισμένη με ειδικά ελαστικά της Michelin, τα οποία είναι σχεδιασμένα να αντέξουν στις αντίξοες συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν, όπως για παράδειγμα, η ταχύτητα των 408 χλμ./ώρα. Το κόστος λοιπόν για 4 τέτοια ελαστικά, φτάνει τα 42.000 δολάρια! Και επιπλέον, η Bugatti συνιστά την αλλαγή τους κάθε 4000 χλμ., τα οποία βέβαια με προσεκτική χρήση μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 10.000 χλμ.

Τροχοί: Σύμφωνα με τον ίδιο τον κατασκευαστή, οι τροχοί του υπεραυτοκινήτου πρέπει να αντικαθιστούνται κάθε 16.000 χλμ. ή ανα τρεις αλλαγές ελαστικών. Για να γίνει αυτό απαιτούνται περίπου 69.000 δολάρια!

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους κατόχους μιας Veyron. Το σίγουρο είναι πως δεν θα αντιμετωπίσουν καμία οικονομική δυσκολία καθώς, όπως δημοσίευσε το Bloomberg, ο μέσος ιδιοκτήτης μιας Veyron έχει στην κατοχή του 84 αυτοκίνητα 3 αεροσκάφη και ένα γιοτ.

Για όλα τα νέα των ελαστικών μείνετε συντονισμένοι στο ThesElastika.gr

πηγή: 4troxoi.gr

Εκπτωτικό κουπόνι

Κουπόνι Προσφοράς -10%
για όλους τους χρήστες του ThesElastika.gr για την αγορά καινούργιων ελαστικών σε όλο το δίκτυο συμβεβλημένων βουλκανιζατέρ. Η έκπτωση ισχύει για τα ελαστικά Michelin, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, Aeolus και Continental και ισχύει από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιριών.  Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκτύπωσε το κουπόνι σου!

©2014 Powered by Neoweb, a unit of Inventics Corporation