Η Landsail κερδίζει τη Michelin σε δοκιμές στην ΦινλανδίαΣτις 15 ανήλθαν οι εταιρίες που συμμετείχαν στις θερινές δοκιμές επιβατικών ελαστικών στην πόλη Ivalo της Φινλανδίας, που πραγματοποιήθηκαν με VW Golf, εξοπλισμένα με ελαστικά από κάθε μάρκα σε διαστάσεις 205/55R16.

Ειδικοί από την Test World ανέλαβαν την διεξαγωγή πληθώρας δοκιμών σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα για να κατατάξουν τα ελαστικά ανάλογα με την μέση απόδοσή τους.

Την κορυφή κατέκτησε το ContiPremiumContact 5 της Continental με σκορ 9,5 στα 10 και βαθμολογία 5 αστέρων, σε αντίθεση με το Michelin Primacy 3 που ξεπεράστηκε ακόμα και από την οικονομική επιλογή του κινέζικου Landsail LS588 UHP. Το τελευταίο βαθμολογήθηκε με 8,3 και 4 αστέρια, ενώ το Michelin με 8,2 και 3 αστέρια, καθώς υστερούσε αρκετά στο κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία:Για όλα τα νέα των ελαστικών μείνετε συντονισμένοι στο ThesElastika.gr

πηγή: tyrepress.com

Εκπτωτικό κουπόνι

Κουπόνι Προσφοράς -10%
για όλους τους χρήστες του ThesElastika.gr για την αγορά καινούργιων ελαστικών σε όλο το δίκτυο συμβεβλημένων βουλκανιζατέρ. Η έκπτωση ισχύει για τα ελαστικά Michelin, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, Aeolus και Continental και ισχύει από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιριών.  Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκτύπωσε το κουπόνι σου!

©2014 Powered by Neoweb, a unit of Inventics Corporation