Η Yokohama εξαγοράζει την AllianceΓια τα καλά μπαίνει στον τομέα των αγροτικών ελαστικών η Ιαπωνική Yokohama, μετά την συμφωνία για εξαγορά της Alliance Tire Group για 1.18 δισ. δολάρια. Οι διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εώς τον Ιούλιο του 2016, με την Yokohama να ελέγχει το 100% της Alliance.

Η Alliance Tire Group διαθέτει στην αγορά τα ελαστικά Galaxy, Primex και φυσικά Alliance. Η εταιρία κατέγραψε 529 εκατ. δολάρια τζίρο και 95 εκατ. δολάρια κέρδος για το οικονομικό έτος 2015. Διαθέτει ένα εργοστάσιο παραγωγής στην πόλη Hadera του Ισραήλ και άλλα δύο στις πόλεις Tirunelveli και Dahej στην Ινδία, με το τελευταίο να ανοίγει το 2014.

Από την άλλη, η Yokohama δεν παράγει αγροτικά ελαστικά αλλά θεωρεί πως η ζήτησή τους θα αυξηθεί, λόγω της αυξημένης ανάγκης για φαγητό ως αποτελέσμα της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι επενδύσεις που σχεδιάζει περιλαμβάνουν αύξηση της παραγωγής κατά 31% έως το 2020.

Για όλα τα νέα των ελαστικών, μείνετε συντονισμένοι στο ThesElastika.gr

πηγή: tirebusiness.com


Εκπτωτικό κουπόνι

Κουπόνι Προσφοράς -10%
για όλους τους χρήστες του ThesElastika.gr για την αγορά καινούργιων ελαστικών σε όλο το δίκτυο συμβεβλημένων βουλκανιζατέρ. Η έκπτωση ισχύει για τα ελαστικά Michelin, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, Aeolus και Continental και ισχύει από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιριών.  Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκτύπωσε το κουπόνι σου!

©2014 Powered by Neoweb, a unit of Inventics Corporation