Μια ιστορία ιταλικής τελειότητας«Μία ιστορία Ιταλικής τελειότητας», είναι ο τίτλος που έδωσε η Pirelli στο ενδιαφέρον video που σας παραθέτουμε και αφορά τη συμμετοχή της στο Expo Milano 2015.

Πρόκειται για μία έκθεση… διαρκείας που ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται φυσικά στην πόλη της Βόρειας Ιταλίας και σε αυτή συμμετέχουν εκθέτες από 140 χώρες!

Ο εκθεσιακός χώρος απλώνεται σε 1.1 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα και η έκθεση απλώνεται σε κάθε τομέα: από το φαγητό και τη γαστρονομία, μέχρι την καινοτομία και τους αγώνες. Εκεί λοιπόν η Pirelli παρουσιάζει τα ελαστικά της, σε συνεργασία με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά δημιουργήματα που «πατάνε» σε αυτά – είτε δύο, είτε τεσσάρων τροχών.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…Για όλα τα νέα των ελαστικών μείνετε συντονισμένοι στο ThesElastika.gr

πηγή: newsauto.gr


Εκπτωτικό κουπόνι

Κουπόνι Προσφοράς -10%
για όλους τους χρήστες του ThesElastika.gr για την αγορά καινούργιων ελαστικών σε όλο το δίκτυο συμβεβλημένων βουλκανιζατέρ. Η έκπτωση ισχύει για τα ελαστικά Michelin, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, Aeolus και Continental και ισχύει από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιριών.  Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκτύπωσε το κουπόνι σου!

©2014 Powered by Neoweb, a unit of Inventics Corporation