Πήρε έκγριση TÜV και το SteeringACE2 της AeolusΤην πιστοποίηση ποιότητας του οργανισμού TÜV μετά το PrecisionAce2, πήρε και το SteeringAce2, το δεύτερο από τα δύο νέα πέλματα της Aeolus.

"Το SteeringAce2 έδειξε σε όλα τα απαιτητικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν από την TÜV SÜD, ότι πληροί τα υψηλά στάνταρ των ποιοτικών Ευρωπαϊκών ελαστικών. Απευθύνεται κυρίως σε σπορ αυτοκίνητα και σπορ επιδόσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την ανταπόκριση που είχαμε, επιλέγοντας να αποδείξουμε την ποιότητα των ελαστικών μας με τους ελέγχους TÜV SÜD. Θέλουμε οι πελάτες μας να νιώθουν ασφαλείς, διαλέγοντας την Aeolus." ανέφερε ο υπεύθυνος Δυτικκής Ευρώπης της Aeolus, Thomas Wohlgemuth.

Η κυκλοφορία του PrecisionAce2 (AH03) στην Ευρωπαϊκή αγορά ήδη έχει αρχίσει, ενώ το SteeringAce2 (AU03) έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι. Θα περιλαμβάνει 50 διαστάσεις, ξεκινώντας από τις 16 ίντσες στη σειρά 60 και φτάνοντας μέχρι τις 19 στη σειρά 35.

Για όλα τα νέα των ελαστικών μείνετε συντονισμένοι στο ThesElastika.gr

πηγή: tyrepress.com


Εκπτωτικό κουπόνι

Κουπόνι Προσφοράς -10%
για όλους τους χρήστες του ThesElastika.gr για την αγορά καινούργιων ελαστικών σε όλο το δίκτυο συμβεβλημένων βουλκανιζατέρ. Η έκπτωση ισχύει για τα ελαστικά Michelin, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, Aeolus και Continental και ισχύει από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιριών.  Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκτύπωσε το κουπόνι σου!

©2014 Powered by Neoweb, a unit of Inventics Corporation