Συνεργασία ανάμεσα σε Toyota και MazdaΌπως ανακοινώθηκε από τις δυο πλευρές, ξεκινάει νέα συνεργασία στον τεχνολογικό τομέα που εστιάζει στην εξέλιξη των θερμικών, των υβριδικών αλλά και των κινητήρων υδρογόνου.

Στόχος είναι η ανάπτυξη σύγχρονων λύσεων στον τομέα με μειωμένο κατασκευαστικό και εξελικτικό κόστος. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Toyota " Η συνεργιασία βασίζεται στο κοινό όραμα των δύο εταιριών, καθώς και στον αμοιβαίο σεβασμό".

Η Toyota αναμένεται να προσφέρει την τεχνογνωσία της στον τομέα των υβριδικών κινητήρων και των κυψελών καυσίμου που είδαμε στο νέο Mirai, ενώ η Mazda θα διαθέσει τις γνώσεις της στον βενζινοκινητήρα της νέας γενιάς SkyActiv.

Για όλα τα νέα των ελαστικών μείνετε συντονισμένοι στο ThesElastika.gr


πηγή: 4troxoi.gr

Εκπτωτικό κουπόνι

Κουπόνι Προσφοράς -10%
για όλους τους χρήστες του ThesElastika.gr για την αγορά καινούργιων ελαστικών σε όλο το δίκτυο συμβεβλημένων βουλκανιζατέρ. Η έκπτωση ισχύει για τα ελαστικά Michelin, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, Aeolus και Continental και ισχύει από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιριών.  Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκτύπωσε το κουπόνι σου!

©2014 Powered by Neoweb, a unit of Inventics Corporation