Το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο ετοιμάζει η... ApolloΤη γνωρίσαμε ως Gumpert, με το πιο γνωστό της μοντέλο να είναι το Apollo. Τώρα άλλαξε το όνομά της σε… Apollo και ετοιμάζει το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο! Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει.

Το όνομά του θα είναι ApolloN και αυτή η φωτογραφία teaser δίνει μία σαφή εικόνα του σπορ χαρακτήρα του. Πρόγευση για τα αποκαλυπτήρια που είναι προγραμματισμένα για το 86 Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μέχρι τώρα δεν έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες άρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την 1 Μαρτίου – εκτός κι αν υπάρξουν επιπλέον… διαρροές πριν την πρεμιέρα.

Περιμένουμε πάντως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της επένδυσης από Κίνα πλευρά, που ήταν αρκετή για να δώσει ξανά ζωή σε μία χρεωκοπημένη εταιρεία.

Για όλα τα νέα των ελαστικών, μείνετε συντονισμένοι στο ThesElastika.gr

πηγή: newsauto.gr

Εκπτωτικό κουπόνι

Κουπόνι Προσφοράς -10%
για όλους τους χρήστες του ThesElastika.gr για την αγορά καινούργιων ελαστικών σε όλο το δίκτυο συμβεβλημένων βουλκανιζατέρ. Η έκπτωση ισχύει για τα ελαστικά Michelin, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, Aeolus και Continental και ισχύει από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιριών.  Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκτύπωσε το κουπόνι σου!

©2014 Powered by Neoweb, a unit of Inventics Corporation