Ποιοί Είμαστε

To ThesElastika.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα του μεγαλύτερου δικτύου συνεργασίας έμπορων ελαστικών & βουλκανιζατέρ στην Ελλάδα.

Σκοπός μας είναι να σας ενημερώσουμε για ότι καινούργιο για τα ελαστικά, να σας συμβουλέψουμε για την σωστή επιλογή των ελαστικών σας και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες μάρκες ελαστικών για το ΙΧ, Φορτηγό, Αγροτικό ή χωματουργικό μηχάνημα σας.

Στα βουλκανιζατέρ μας, τοποθετούνται ετησίως περίπου 300.000 καινούργια ελαστικά για ΙΧ, 30.000 για Φορτηγά και ημιφορτηγά και 10.000 για Αγροτικά και Χωματουργικά Μηχανήματα.

Στο δίκτυο μας θα βρείτε στις πιο χαμηλές τιμές, τις πιο γνωστές μάρκες ελαστικών (Michelin, Goodyear, Continental, Bridgestone, Pirelli, ) καθώς επίσης και τα ελαστικά Aeolus που εισάγουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Συμβουλευτείτε τα τοπικά μέλη του δικτύου μας για να επιλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά σύμφωνα με τον τρόπο οδήγησης, το όχημα σας και το έδαφος που οδηγείτε.

Εκπτωτικό κουπόνι

Κουπόνι Προσφοράς -10%
για όλους τους χρήστες του ThesElastika.gr για την αγορά καινούργιων ελαστικών σε όλο το δίκτυο συμβεβλημένων βουλκανιζατέρ. Η έκπτωση ισχύει για τα ελαστικά Michelin, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, Aeolus και Continental και ισχύει από τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιριών.  Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκτύπωσε το κουπόνι σου!

©2014 Powered by Neoweb, a unit of Inventics Corporation